Όλοι γνωρίζουμε πως ο εξοπλισμός ενός φοιτητικού σπιτιού είναι μία χαώδης και χρονοβόρα διαδικασία.

Επιλογή γραφείου, βιβλιοθήκης, χώροι οργάνωσης… και όλα να είναι σε προσιτές τιμές. Η Appla είναι εδώ για να σου προτείνει τις κατάλληλες επιλογές για τα άκρως απαραίτητα που πρέπει να έχεις στον χώρο σου!

Γραφείο

Μετά το κρεβάτι, το γραφείο είναι ίσως το πιο βασικό έπιπλο που θα βρει κανείς σε ένα φοιτητικό σπίτι.

Όλοι οι φοιτητές χρειάζονται τον χώρο μελέτης τους, είτε για τη καθημερινότητα των μαθημάτων τους, είτε για εργασίες και διάβασμα για την εξεταστική.

Για το λόγο αυτό το γραφείο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό αλλά ταυτόχρονα ωραίο για τον χώρο σου!

Μία πολύ καλή επιλογή αποτελεί ένα μοντέρνο γραφείο, το οποίο μπορεί να συνδιαστεί με μια ραφιέρα ή ένα αποθηκευτικό χώρο, για βιβλία και όλα τα άλλα παραίτητα.

Τώρα αν ψάχνεις για μίνιμαλ επιλογές, μια πολύ καλή επιλογή είναι ένα γραφείο με μεταλλικό (ή ξύλινο λεπτό σκελετό), και ράφια για περισσότερο χώρο.

Καρέκλες Γραφείου

Έχεις διαλέξει κρεβάτι και γραφείο. Το επόμενο βήμα; Να διαλέξεις την καλύτερη επιλογή για καρέκλα γραφείου.

Πολλοί μπορεί να μην αντιλαμβάνονται γιατί είναι απαραίτητη μια εργονομική και άνετη καρέκλα, αλλά πρόκειται για το έπιπλο που πρέπει να επιλέξεις με προσοχή.

Τα χαρακτηριστικά της; Να είναι γερή, με τον τον κατάλληλο εργονομικό σχεδιασμό, για την στήριξη της σπονδυλικής στήλης και ομωπλάτης!

Αν και στο χώρο των καρεκλών γραφείου κυριαρχεί το κλασσικό μαύρο χρώμα, υπάρχουν άλλες μοντέρνες επιλογές που ταιριάζουν σε όλες τις τάσεις, με διαφορετικά χρώματα και στυλ.

Πού θα τα βρεις;

Τώρα που ξεχωρίσαμε τα απαραίτητα της φοιτητικής σου γωνιάς, μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου από τις εκατοντάδες των προϊόντων που θα βρεις με ευκολία στην πλατφόρμα της Appla!