Όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα content creator, αλλά συχνά οι δυνατότητες και τα ταλέντα μας περιορίζονται λόγω της έλλειψης εξοπλισμού.

Η εποχή των drone στον κινηματογράφο και την φωτογραφία είναι εδώ, με την DJI, την συνήθη ύποπτο-κορυφαία εταιρεία που φέρνει την τεχνολογία στους απλούς πολίτες, να σπάει κάθε ρεκόρ με τα drones της.

Όμως τα drones παρά την τεχνολογία τους, παραμένουν σχετικά … μεγάλα σε μέγεθος.
Αυτό έρχεται να αλλάξει με το νέο DJI Mavic Mini 2, που είναι το πιο μικρό και ελαφρύ drone της εταιρείας.

Πρόκειται στην πράξη για μία compact συσκευή που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη χρήση, αλλά και δυνατότητες για εξαιρετικά καθαρά βίντεο 4Κ.

Μικρό αλλά πανίσχυρο

Με βάρος λιγότερο από 249g, ζυγίζει περίπου όσο ένα μήλο και χωράει στην παλάμη του χεριού σας.

Χάρη στις έξυπνες και προηγμένες δυνατότητες, το DJI Mini 2 είναι ο ιδανικός σύντροφος για να αποτυπώνετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις!

Διαθέτει δυνατότητα αυτονομίας πτήσεις έως και 31 λεπτά, ενώ είναι σχεδιασμένο να αντέχει ανέμους έως και 29-38kph και να απογειωθεί σε μέγιστο υψόμετρο 4.000 μέτρων.

Δυνατότητες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία

Το DJI Mini 2 τραβά αυτόματα επαγγελματικά βίντεο τα οποία με λίγες μόνο κινήσεις μπορείτε να τα κοινοποιησετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πτήση, η λήψη, η επεξεργασία και η κοινή χρήση μπορούν να γίνουν σχεδόν αμέσως, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε και να μοιράζεστε περιεχόμενο εν κινήσει!

Παράλληλα, όταν το Mini 2 βρίσκεται κοντά στο smartphone σας, η εφαρμογή DJI Fly θα το αναγνωρίσει συγχρονίζοντας επιλεγμένες φωτογραφίες και βίντεο με 20 MB/s.

«Έξυπνη» πτήση

Χάρη στην «Έξυπνη επιστροφή» η DJI δίνει επίσης την δυνατότητα για αυτόματη απογείωση και ακριβή αιώρηση, μια λειτουργία που είναι πλέον πιο απλή και πιο ασφαλής από ποτέ.

Το Mini 2 υποστηρίζει μετάδοση βίντεο HD έως 10km (χιλιόμετρα) και έχει εξαιρετικές δυνατότητες κατά των παρεμβολών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πετάξετε πιο μακριά και να δείτε πιο καθαρά!

Τέλος μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε το δρομολόγιο του drone εκ των προτέρων με την εφαρμογή DJI Fly!