Τα νέα Apple Airpods τρίτης γενεάς είναι γεγονός!

Τα πολυαναμενόμενα νέα wireless earbuds έρχονται με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, που τα κάνει να μοιάζουν πιο πολύ με την «Pro» επιλογή της εταιρείας.

Νέος σχεδιασμός

Ο νέος σχεδιασμός τους στοχεύει στην άνεση και την προσπάθεια της κατεύθυνσης του ήχου στο αυτί. Πρόκειται για ένα πιο «διακριτικό» design, που ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό τόσο στον ιδρώτα όσο και στο νερό, με αξιολόγηση IPX4 για τα ακουστικά και για τη θήκη φόρτισης.

Τώρα εκτός από το «νέο» σχήμα τους, τα Airpods 3ης γενεάς, διαθέτουν «force sensor» controls, τα οποία «κληρονόμησαν» από τα AirPods Pro.

Έως και 30 ώρες μουσικής απόλαυσης

Η μπαταρία τους υπόσχεται να σας κρατήσει για έξι ώρες χρήσης, με τη θήκη να ανεβάζει τον συνολικό χρόνο στις τριάντα! Επίσης, είναι συμβατά και με το σύστημα φόρτισης MagSafe της Apple.

Spatial Audio και Dolby Atmos

Σε ότι αφορά το θέμα του ήχου, τα νέα AirPods διαθέτουν custom driver και adaptive EQ που συντονίζει και βελτιστοποιεί αυτόματα τον ήχο.

Για άλλη μια φορά δίνεται μεγάλη έμφαση στο spatial audio και στο Dolby Atmos, τεχνολογίες που – σαφώς – υποστηρίζονται από τα AirPods 3ης γενεάς. Όμως, το active noise cancellation, παραμένει feature για τα Airpods Pro και Max.

Τέλος, τα νέα wireless earbuds της Apple έρχονται με καλύτερο μικρόφωνο, νέο codec (AAC-ELD) για HD ποιότητα κλήσης.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα ακουστικά κοστίζουν €199 ευρώ, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη αρχίσει, με την κυκλοφορία τους στην Κύπρο να αναμένεται στις πρώτες μέρες Νοεμβρίου.