Το hype και η αναμονή για το νέο Spider-Man: No Way Home έχει χτυπήσει κόκκινο, με την επόμενη περιπέτεια του Tom Holland ως Peter Parker να ετοιμάζεται για πρεμιέρα.

Η Sony Pictures και τα Marvel Studios έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας, η οποία είναι αποκαλυπτική τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο πώς προωθήθηκε στα social media!

Με το Spider-Man: No Way Home να είναι η πιο «hyped» ταινία του Marvel Cinematic Universe (MCU) από το Avengers: Endgame το 2019, η προώθηση της στα social media, δεν είναι κάτι δύσκολο.

Χαρακτηριστικά όπως γράφει και το tweet με την αποκάλυψη της αφίσας της ταινίας, «το Multiverse απελευθερώθηκε».

Ωστόσο, ακόμη και στην αφίσα της ταινίας, δεν εμφανίζονται όλοι οι αντίπαλοι του Spider-Man, αλλά τα «στοιχεία» τους, με τον επίσημο λογαριασμό του Spider-Man στο Twitter να παροτρύνει τους χρήστες να τους βρουν.

Ποιούς «κακούς» θα δούμε στη ταινία;

Εκτός του πιο προφανούς «κακούς» στην αφίσα που είναι ο Doc Ock (Alfred Molina) και ο Green Goblin (Willem Dafoe) από την τριλογία του Sam Raimi, υπάρχουν ακόμη δύο κακοί!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet εμφανίζονται οι κεραυνοί που εκτοξεύει ο Electro (Jamie Foxx) και η άμμος του Sandman (Thomas Hayden Church).

Το Spider-Man: No Way Home έχει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους.