Η Appla σε συνεργασία με τον Mix Fm Cyprus, μοιράζουν καθημερινά μετρητά σε ένα τυχερό, που θα απαντήσει σωστά στο QUESTION IMPOSSIBLE της εκπομπής Drive Time Show, με την Έλενα Ολυμπίου και τον Στέλιο Παναγόπουλο.

Συντονιστείτε καθημερινά μεταξύ 17:00 με 19:00 στην εκπομπή Drive Time Show μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου, απαντήστε σωστά στην «QUESTION IMPOSSIBLE» και γίνετε ο ακροατής που θα κερδίσει τα μετρητά!

Κάθε μέρα το ποσό αυξάνεται κατά €50 ευρώ! Αν δεν βρεθεί η απάντηση, το ποσό προστίθεται σε αυτό της προηγούμενης μέρας!

Λίγα λόγια για την Appla

Η Appla, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι εδώ για να «μεταφέρει» την κυπριακή οικονομία στη ψηφιακή εποχή και να αυξήσει την οικονομική δραστηριότητα, τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των πολιτών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την πιο προηγμένη εμπειρία διαδικτυακών αγορών στην Κύπρο, μέσω της πλατφόρμας μας, στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ό,τι θέλουν, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! 

Ένα διαδικτυακό πολυχώρο, όπου οι έμποροι μπορούν προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, και να αυξήσουν τα έσοδά των επιχειρήσεων τους.

Μέχρι σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και καταστημάτων έχουν ήδη κάνει το βήμα για την ένταξη τους στη νέα ψηφιακή επανάσταση. 

Έλα σήμερα στην οικογένεια της Appla!

www.appla.cy 
Email: contact@appla.cy 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24506800