Appla_lab_logo_white-01

Άγιος Βαλεντίνος: Ιδέες για να περάσετε μια αξέχαστη μέρα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η αναζήτηση του ιδανικού δώρου για τον ξεχωριστό σας σύντροφο μπορεί να γίνει μια αγχωτική διαδικασία.

Στον αγαπημένο σου αρέσουν τα ταξίδια; Ίσως ο αθλητισμός; Τι γίνεται με τη μουσική;

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μόλις μια εβδομάδα μακριά και η λίστα που ακολουθεί, έχει κάτι για όλους, βοηθώντας σε να ζήσεις μοναδικά την φετινή γιορτή των ερωτευμένων.

1. Παραμυθένιος Ρομαντισμός

Εάν εσύ και το ταίρι σου αγαπάτε τις ρομαντικές εκδηλώσεις αγάπης, οργάνωσε ένα παραμυθένιο ραντεβού που να πραγματοποιεί την φαντασία του συντρόφου σου.

Καλό φαγητό και σοκολάτες σε σχήμα καρδιάς, μαζί με όμορφα λουλούδια, θα φτιάξουν μαγευτικά την ατμόσφαιρα!

2. Μοιράζοντας Αγάπη

Δεν είσαι σίγουρος από που να ξεκινήσεις όμως ξέρεις πως το ταίρι σου και εσύ αγαπάτε να βοηθάτε τους γύρω σας. Τότε, προσπάθησε να οργανώσεις τη συμμετοχή σας σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η κοινή αίσθηση του να βοηθάς τον κοινωνικό σου κύκλο, κάνει καλό σε ένα ζευγάρι.

Αναζήτησε στο διαδίκτυο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή κοινοτικά κέντρα που μπορούν να βοηθήσουν στην αποστολή σας και προσφέρετε μαζί.

3. Αδρεναλίνη

Νιώσε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει δίπλα στον σύντροφό σου. Όταν βγαίνεις με έναν λάτρη των extreme sports, μπορεί να είναι έντονο και συναρπαστικό.

Κάνε τη ρομαντική σας έξοδο εκπληκτικά μοναδική, κλείνοντας διακοπές σε μια εξωτική τοποθεσία με τον σύντροφό σου ή συμμετέχοντας μαζί σε μια extreme αθλητική δραστηριότητα. Ζήσε τον ενθουσιασμό για το άγνωστο!

4. Στο Μονοπάτι των Αναμνήσεων

Αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σου έχει μοιραστεί μαζί σου αναμνήσεις ζωής; Τι θα έλεγες αν σε αυτήν τη γιορτή των ερωτευμένων να ξεκινούσες να ασχοληθείς με χειροτεχνίες;

Δημιούργησε το δικό σας άλμπουμ με φωτογραφίες από τις πιο έντονες και πολύτιμες αναμνήσεις σας.

Ίσως να πας στο αγαπημένο σας μέρος και δημιουργήσεις ένα μονοπάτι από στοιχεία που να παραπέμπουν σε όμορφες στιγμές της κοινής σας ζωής.

5. Η Αγάπη για Τέχνη

Είστε το είδος του ζευγαριού που θαυμάζει την τέχνη σε όλες τις μορφές της; Απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο εξερευνώντας νέες καλλιτεχνικές δραστηριότητες;

Τι θα έλεγες να εγγραφείς μαζί με το ταίρι σου σε μαθήματα τέχνης; Τι λες να πήγαινες να δεις από κοντά, μαζί με τον σύντροφο σου, έναν από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες;

Αν είστε οι ίδιοι καλλιτέχνες, μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προγραμματίζοντας ένα ραντεβού στη φύση, απολαμβάνοντας τα πιο λατρεμένα σας είδη φαγητών και ποτών και εκφράζοντας τον ρομαντικό σας εαυτό!

Άγιος Βαλεντίνος: Ιδέες για να περάσετε μια αξέχαστη μέρα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Διαβάστε επίσης

καλοκαιρινό camping

Οδηγός για το καλοκαιρινό κάμπινγκ: 4 αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας

Το κάμπινγκ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει σε όσους το επιλέγουν μία μοναδική αίσθηση περιπέτειας και ελευθερίας κοντά

Διαβάστε περισσότερα από το Appla Lab

This site use cookies and other tracking technologies to assist with navigation and with your ability to provide feedback, analyse your use of our products and services, assist with our promotional and marketing efforts, and provide content from third parties.