Appla_lab_logo_white-01

Πεντακάθαρο σπίτι πριν από το καλοκαίρι: 3 εργαλεία που θα χρειαστείτε

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πριν υποδεχτούμε και επίσημα το καλοκαίρι, ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να προετοιμαστούμε ανάλογα είναι το λεγόμενο spring cleaning, δηλαδή ο καθαρισμός του σπιτιού σε βάθος και η σωστή οργάνωση για τη νέα εποχή που μας περιμένει. Εκτός από τα πολλαπλά οφέλη στην υγεία, η γενική καθαριότητα στο σπίτι ανανεώνει και τη διάθεση μας. 

Ωστόσο, η πολυάσχολη καθημερινότητα δεν μας αφήνει αρκετό χρόνο για καθαρισμό του σπιτιού. Γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τρία απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστείτε για γρήγορη και αποτελεσματική καθαριότητα. 

Ακολουθούν τα προϊόντα που θα βρείτε στο appla.cy

Σκουπάκι Χειρός 

Sogo ASP-SS-16170 Σκουπάκι Χειρός

€214.40

Το σκουπάκι χειρός είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που μπορείτε να αποκτήσετε για σωστό καθαρισμό του σπιτιού ολόχρονα. To Sogo Rechargeable Stick Vaccum Cleaner είναι μία καλή επιλογή, αφού ως μία ασύρματη αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα χειρός είναι ιδανική για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα κάθε γωνιάς του σπιτιού.

Πλεονεκτήματα:

1. Η επαναφορτιζόμενη τεχνολογία το καθιστά ελαφρύ και εύκολο στη χρήση.

2. Προσφέρει πρόσβαση σε δύσκολα σημεία. 

4. Δοχείο με χωρητικότητα 650ml για τη συλλογή μεγάλης ποσότητας σκόνης.

Ατμοκαθαριστής

Ατμοκαθαριστής Adler 1500W AD7038 

€60.00

Ένας ατμοκαθαριστής είναι απαραίτητος για την καθημερινή υγιεινή του σπιτιού αφού είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καθαρίσετε το σπίτι σας ουσιαστικά. Ο ατμοκαθαριστής Adler Steam Cleaner αποτελεί την ιδανική επιλογή χάρη στα ακόλουθα χαρακτηριστικά του.

Πλεονεκτήματα:  

1. Διαθέτει παραγωγή ατμού 44γρ./λεπτό και αυτό βοηθάει στο να καθαρίζει και να εξουδετερώνει τα λίπη αποτελεσματικά – που σημαίνει πώς μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση χημικών και απορρυπαντικών.

2. Καθαρίζει τις περισσότερες επιφάνειες όπως κεραμίδια σε πάτωμα ή τοίχο, παράθυρα, έπιπλα, υφάσματα, παπλώματα και πλαστικά έπιπλα.  

3. Διαθέτει ποικιλία από αξεσουάρ για λεπτομερή καθαρισμό.

Καθαριστής Αέρα

Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU

€200.00

Ο καθαριστής αέρα είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο για την υγιεινή του σπιτιού αφού η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τον αέρα που αναπνέουμε. Το γεγονός ότι διαμένουμε στην Κύπρο, όπου υπάρχουν υψηλά επίπεδα σκόνης στην ατμόσφαιρα και μειωμένη ποιότητα αέρα που επιβαρύνουν το αναπνευστικό μας σύστημα καθιστά έναν καθαριστή αέρα σχεδόν απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Το Xiaomi Air Purifier είναι η ιδανική επιλογή που θα εξασφαλίσει σε καθημερινή βάση καθαρό οξυγόνο και αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο σας. 

Πλεονεκτήματα:

1. Χάρη στον σχεδιασμό της, είναι μία εύχρηστη συσκευή ιδανική για καθημερινή χρήση. 

2. Παρέχει εμβέλεια καθαρισμού που καλύπτει αρκετά μεγάλους χώρους, από 35 μέχρι και 60 τετραγωνικά μέτρα.

3. Διαθέτει συστήματα φιλτραρίσματος τα οποία καταγράφουν την ποιότητα της ατμόσφαιρας μέσα από φωτεινές ενδείξεις. 

4. Μπορείτε να ελέγξετε την ποιότητα του αέρα μέσα από application και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι για να εξασφαλίσετε φρέσκο αέρα μετά το γραφείο.

Πεντακάθαρο σπίτι πριν από το καλοκαίρι: 3 εργαλεία που θα χρειαστείτε

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Διαβάστε επίσης

καλοκαιρινό camping

Οδηγός για το καλοκαιρινό κάμπινγκ: 4 αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας

Το κάμπινγκ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει σε όσους το επιλέγουν μία μοναδική αίσθηση περιπέτειας και ελευθερίας κοντά

Διαβάστε περισσότερα από το Appla Lab

Μπες στη συζήτηση

Your email address will not be published.

This site use cookies and other tracking technologies to assist with navigation and with your ability to provide feedback, analyse your use of our products and services, assist with our promotional and marketing efforts, and provide content from third parties.